top of page

"yeni nesil dijital iş ortağınız"

Netahsilat Nedir?

Netahsilat internetten tahsilat yapılabilmesini sağlayan bir e-tahsilat sistemidir.

Netahsilat ile Türkiye’de sanal pos hizmeti veren 20 bankanın sanal pos entegrasyonu tek ekrandan kullanılabilmektedir. Netahsilat ile bayilerden, tüketicilerden, abonelerden, müşterilerinden web üzerinden hem taksitli hem tek çekim kredi kartı tahsilatı yapılabilmektedir.


Bayileri olan işletmeler bayilerinden, bayilerinin alt bayilerinden ve bayilerinin müşterilerinden internetten tahsilat yapabilmektedirler.

Netahsilat’ın sahip olduğu özellikler ile bayiler veya bayilerin alt bayileri müşterilerine yaptıkları satışların tahsilatını ana firmanın sanal poslarına yapabilmekteler. Bu sayede hem bayiler hem de alt bayiler bankalardan pos/sanal pos almaya gerek olmadan ve yüksek oranda komisyonlar ödemek zorunda olmadan satış yapabilmekteler.

Netahsilat ile uzaktaki bayi ve müşterilerden SMS ve e-mail ile link gönderilerek kredi kartı tahsilatı yapılabilmektedir.

Bayi ve müşterilere gönderilen SMS veya e-maildeki link tıklanarak kart bilgileri girilerek ödeme yapılabilmektedir. Netahsilat sistemleriyle TL’nin yanı sıra USD, EURO, GBP, SAR ve benzeri döviz cinsleriyle de tahsilat yapılabilmekte istenirse sistem çok dilli çalışabilmektedir.


Netahsilat altyapısındaki kompleks web servislerle tahsilatlar SAP, Oracle, MS Dynamics ve Logo başta olmak üzere bütün ERP ve muhasebe programlarıyla entegre edilebilmektedir.

Entegrasyon ile tahsilatlar otomatik olarak muhasebeye aktarılabilmektedir. Entegrasyon üst düzey iş gücü ve zaman tasarrufu sağlamaktadır.



Netahsilat altyapısı uluslararası bir güvenlik standardı olan PCI DSS güvenlik standartlarına sahiptir.

Eçözüm Bilgi Teknolojileri A.Ş. Netahsilat ürünüyle Visa Avrupa çözüm ortakları listesinde ödeme altyapı sağlayıcısı olarak yer almaktadır.

5 görüntüleme0 yorum
bottom of page